photoRBDovolite mi, da se predstavim. Sem snemalec Rafko Bešič iz Kranja, v mojih 25 letih ustvarjanja na televiziji sem bil mnogim snemalcem in montažerjem mentor. Zagovarjam lepe in mirne snemalne kadre!


Profesionalno se ukvarjam s snemanjem in fotografijo
najrazličnejših dogodkov, kot so poroke, krsti, abrahami, obhajila, rojstni dnevi, prevzamem pa tudi snemanje raznih prireditev, glasbenih videospotov ali reklamnih spotov za podjetja.

Moji izdelki so se predvajali na RTV SLO, POP TV (24ur), Kanal A (Svet), GTV – Gorenjska televizija in ostalih lokalih TV postajah po Sloveniji.

Snemam z digitalno tehniko v HDV formatu. Montaža poteka izključno digitalno na sistemih Adobe Premiere pro in Canopus Edius. Posnetke lahko zmontiram ali presnemamem iz analognih (S-VHS, Hi8 ali 8 mm filmski trak) in digitalnih medijev (DV, DV CAM, DVD...).

logo videorafko klapa

Video produkcija RB vam nudi tudi profesionalno fotografiranje, obdelavo slik in izdelavo končnega izdelka (poročnega albuma).
Za vse ostale informacije vam lahko pošljem demo posnetke ali se oglasite v mojem studiu za predogled.

Stopite v kontakt z nami

Želimo se posvetovati z vami o vašem projektu, željah in predlogih za snemanje ali fotografijo! Odzvali se vam bomo v najkrajšem možnem času, da se lahko dogovorimo o vseh podrobnostih in vam posredujemo ceno projekta.

kontakt